Formules

Emté Nederweert wordt Jan Linders

NIEUW BERGEN – Jan Linders zal in het voorjaar van 2019 de Emté supermarkt in Nederweert overnemen.  Hierover is overeenstemming bereikt met de huidige exploitant van de winkel.

Lisa van der Linden |

Na de overname zullen de huidige Jan Linders-supermarkt aan de Lambertushof en de nieuw verworven supermarkt worden samengevoegd tot één Jan Linders supermarkt aan de Burgemeester Hobusstraat. Jan Linders heeft zich in een eerder stadium verbonden aan de exploitatie van een nieuwe supermarkt die in het kader van het centrumplan Nederweert ontwikkeld zal worden. De overname van de Emté-supermarkt brengt hier geen verandering in, laat Jan Linders weten in een persbericht. De supermarkt uit het zuiden garandeert dan ook dat de consument in Nederweert ook na de realisatie van het centrumplan een ruime keuze aan supermarkten zal behouden. Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders Supermarkten: “De overname van deze supermarkt past geheel in onze groeistrategie. We investeren fors in onze organisatie, onze winkels en in onze formule. Met deze overname kunnen we als supermarkt groeien in Nederweert en daar nog meer consumenten laten profiteren van waar we als formule voor staan: het beste vers, veel producten uit eigen streek, klantgerichte medewerkers en sterke aanbiedingen.”

Medewerkers
De overname betekent ook dat alle lopende arbeidscontracten met medewerkers door Jan Linders worden overgenomen. Voor de meeste medewerkers betekent dit dat ze in de nieuwe Jan Linders-supermarkt in Nederweert hun werkplek zullen krijgen.

Bron: Levensmiddelenkrant

20180727_130952.jpg