Fabrikanten

Gulpener Bierbrouwerij wint Koning Willem I prijs

AMSTERDAM - Gulpener Bierbrouwerij heeft de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2020 gwonnen. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan een Nederlandse onderneming die excelleert op het terrein van duurzaam ondernemen.

Cas Smit |

Andere finalisten voor de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap waren P.G. Kuijpers & Zonen en Tony’s Chocolonely. Gulpener Bierbrouwerij staat volgens de jury, bestaande uit vooraanstaande ondernemers en deskundigen, voor duurzaamheid, ambitie en eerlijkheid. "Gulpener Bierbrouwerij maakt deze visie waar door klimaatneutraal bier te produceren binnen hun familiebedrijf.”

Jan-Paul Rutten, directeur Gulpener Bierbrouwerij: “Wij zijn waanzinnig blij met deze kroon op ons werk. Bijna 25 jaar duurzame inspanningen die ooit begonnen is met regionale grondstofteelt en samenwerking met de lokale boeren. En als kroon op ons werk hebben we dit jaar het meest duurzame brouwhuis van Europa in gebruik genomen. Deze prijs bevestigt voor ons dat we jaar in jaar uit de keuzes maken die er toe doen.”

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops

lr_kw1_winnaar-plaquette_gulpener-bierbrouwerij-bv.jpg