Hema lanceert nieuw wijnassortiment | Levensmiddelenkrant

Hema lanceert nieuw wijnassortiment

AMSTERDAM – Hema lanceert deze week in alle winkels en op de webshop een nieuw assortiment met wijn-cadeauverpakkingen. Vanaf nu staan negen verschillende wijnen voor elke gelegenheid met een bijpassende, feestelijke ‘echt Hema’ verpakking in de schappen.

Met dit permanente winkelschap voor cadeauwijnen wil Hema zich onderscheiden door het bieden van gemak, design en snelheid.

Informatie
De Copa Sabia Reserva Brut en Copa Sabia Rosado  zijn nu verkrijgbaar in drie feestelijke varianten met een vrolijke “sleeve”. De Great Expectations (Sauvignon Blanc), Barrel Selection (Rousanne) en Navajas Rioja Crianza zijn verkrijgbaar in een feestelijke koker, die naast een mooie uitstraling ook dient als bescherming voor de fles. In de koker zit ook een informatieboekje over de wijn..

In de luxe-categorie zijn de wijnen van Neleman en JEAN verkrijgbaar in een kartonnen box met een strak en herkenbaar design. De biologische, vegan friendly en CO₂ neutrale wijnen van Neleman komen in twee varianten: een rode box met daarin een rode blend van Monastrell en Tempranillo druiven en in een blauwe verpakking een witte wijn op basis van Spaanse en Franse druivenrassen. De rode wijn van JEAN komt uit de Loire en wordt gemaakt van de Gamay druif.  Prijs: vanaf €10,00 per fles.

Bron: Levensmiddelenkrant