Formules

Jan-Willem Dockheer verlaat Albert Heijn

ZAANDAM- Jan-Willem Dockheer gaat weg bij Albert Heijn. Zijn functie van general manager van AH to go wordt overgedragen aan Rob Heesen.

Lisa van der Linden |

Heesen was in zijn laatste rol algemeen directeur bij Blokker, daarvoor vervulde hij commerciële directiefuncties bij Hema en Super de Boer. Jan-Willem Dockheer verlaat Albert Heijn voor een externe uitdaging. Daarnaast wordt Philip Padberg benoemd tot general manager AH.nl. Padberg van de afgelopen drie jaar bij maaltijdbezorger Deliveroo eindverantwoordelijk voor Continental Europe en Nederland. Padberg neemt het stokje over van Selma Postma, die vorige maand werd benoemd tot brand president van Ahold Delhaize’s Peapod in de US.

Convenience
Jan van Dam, directeur specialty stores & new markets Albert Heijn: 'We verwelkomen deze twee energieke en ervaren managers graag binnen Albert Heijn. P heeft uitgebreide ervaring met het succesvol leiden van een vernieuwende e-commerce dienst met veel ambitie. De markt voor bezorgdiensten is enorm in beweging en Philip kan hier veel toevoegen. Rob is een oude bekende die bij Etos zijn eerste retail-ervaring opdeed. In de competitieve markt van food on the go is AH to go een groeiend convenience merk. Met zijn management-ervaring en expertise in food retail & food service kan Rob de groei en innovatie van AH to go in goede banen leiden. Ik wil ook Jan-Willem bedanken voor de groei en vernieuwing die hij AH to go heeft gebracht, waaronder recent de succesvolle introductie van Tap to go. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe uitdaging.'

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops

img_0601.jpg