Maxima opent biologische vakbeurs | Levensmiddelenkrant

Maxima opent biologische vakbeurs

ZWOLLE- Koningin Maxima heeft de tweedaagse Bio-Beurs in de IJsselhallen in Zwolle woensdag officieel geopend. Dat deed ze samen met elf kinderen van basisschool De Schatkamer uit diezelfde stad.

De vakbeurs voor de biologische sector trekt jaarlijks ruim 10.000 zakelijke bezoekers. Op de beursvloer staan ruim 350 stands van biologische bedrijven uit diverse sectoren. Op het zogenoemde Foodplein verzorgen gerenommeerde koks demonstraties met biologische producten. Er is een daarnaast een inhoudelijk programma met meer dan tachtig workshops en presentaties. Dit jaar kent de Bio-beurs bovendien twee nieuwe onderdelen: Pureness, met aandacht voor lifestyle producten zoals biologische cosmetica en kleding, en BioMechaTech, waar technische innovaties in de biologische landbouw centraal staan.

Organisatie
De Bio-beurs wordt sinds 2015 georganiseerd door Bionext en Libéma. Bionext verbindt de biologische keten van boer tot consument. Libéma is een leisure concern en eigenaar van onder andere de IJsselhallen.Op 17 en 18 januari is de beurs te bezoeken. 

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops