Overname Verbruggen Mill door Die 2 Brüder | Levensmiddelenkrant

Overname Verbruggen Mill door Die 2 Brüder

VENLO - Groothandel Verbruggen Mill wordt overgenomen door Supermarkt Die 2 Brüder von Venlo. De twee ondernemingen werken al jaren intensief samen op het gebied van bevoorrading van de Venlose supermarkt. 

De samenwerking is het afgelopen jaar geïntensiveerd en dat heeft uiteindelijk geleid tot een overname van de groothandel. Ed Ramaekers, algemeen directeur van Die 2 Brüder, spreekt van een ideaal moment om beide bedrijven sterker in de markt te zetten: “De komende tijd blijven de heren Verbruggen beide nog aan het bedrijf verbonden om zo de overdracht in goede banen te leiden. De directie van beide bedrijven wordt aangevuld met Peter van Enckevort (al jaren verbonden aan de supermarkt) als directeur Inkoop en Ronald Versluis als commercieel directeur.  Verbruggen Mill blijft de groothandel zoals men deze gewend is, maar door onze krachten te bundelen, blijven we ook in de toekomst bestaansrecht houden.”

Assortiment
Met de overname zal Verbruggen Mill nieuwe kansen benutten om de marktpositie nog verder uit te bouwen. Het assortiment van Die 2 Brüder von Venlo kan verruimd worden door de overname.

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops