Fabrikanten

Swinkels Family Brewers versterkt managementteam

LIESHOUT – Royal Swinkels Family Brewers breidt haar Nederlandse managementteam verder uit. Romke Swinkels leidt de groep als Managing Director Nederland. Het team wordt versterkt met Huub in der Rieden (Sales Director Retail) en Thijs de Kort (Sales Director Out of Home). Met deze stap geeft de familiebrouwer verdere invulling aan haar groeistrategie met als doel een portfoliospeler te zijn met lokale verankering en een relevant assortiment voor de consument.

Marleen Veldhuijzen |

Het afgelopen jaar stapte Royal Swinkels Family Brewers over op een organisatiestructuur met business units. Het nieuw samengestelde Nederlandse managementteam stuurt de business unit Nederland aan. Swinkels: “Door de nieuwe indeling in business units kunnen we ook daadwerkelijk dichter op de business zitten. Dat heeft onze prioriteit en daar willen we ook op ingericht zijn.”

Verantwoordelijk
Swinkels geeft sinds november 2018 leiding aan de Nederlandse business unit. Swinkels (43) vervulde eerder al verschillende functies binnen het familiebedrijf. In der Rieden (42) startte onlangs als sales director Retail en is verantwoordelijk voor alle merken die verkocht worden in Nederland via retail, cash & carry, slijterijen, online en “on the go”.

Ervaring
De Kort (36) is sinds kort sales director Out of Home en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor alle merken die verkocht worden in Nederland via horeca, national accounts, groothandel en evenementen. De Kort heeft volgens de brouwer veel ervaring in de horecamarkt en leidde tot voor kort een aantal strategische projecten bij Swinkels, waaronder de overname van Bier&cO.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

swinkels-a900x525.jpg