Vion opent meat master center | Levensmiddelenkrant

Vion opent meat master center

BOXTEL - Vion opent zijn eigen Meat Master Center. In deze speciale ruimte op het hoofdkantoor in Boxtel kunnen klanten, leveranciers en andere stakeholders op een interactieve manier kennismaken met Vion’s nieuwe vleesconcepten en vraaggestuurde ketens.

Centraal in het Vion Meat Master Center staat een volledig uitgerust kookeiland, waar op diverse manieren de bereiding van Vion’s concepten en producten kan worden gedemonstreerd. Ook is er een verwarmde buitenruimte ingericht met een grote barbecue. Maiko van der Meer, chief commercial officer bij de Pork-divise van Vion: “Vion is een foodbedrijf: proeven is een onmiskenbaar onderdeel van de beleving die we willen bieden. In het Meat Master Center is ruimte voor demonstraties van onze master butchers. Daarnaast werken we samen met grillmasters en -chefs om zo de ultieme smaakbeleving te creëren.”

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops