Vriesverse babymaaltijden in schap AH | Levensmiddelenkrant

‘Gezinnen met jonge kinderen hebben behoefte aan voedzame maaltijden’

Vriesverse babymaaltijden in schap AH

ZAANDAM - Albert Heijn introduceert vriesverse baby- en dreumesmaaltijden. De producten van Spruit zijn eerder onderdeel geweest van het start-upschap van de formule.

Spruit is in september gevraagd om mee te doen aan het start-upschap van Albert Heijn. De toenmalige category manager Tjebbe Onnes van AH was van mening dat het aanbod van babyvoeding vele malen verser en lekkerder kon. Een win-win voor zowel AH als de start-up, aldus Spruit. Beiden konden laagdrempelig testen wat de feedback van de consument is.

Geslaagde week
De producent van vriesverse babymaaltijden vond dit een geslaagde week. “Drukke gezinnen met jonge kinderen bleken absoluut behoefte te hebben aan een gemakkelijke, verse en voedzame maaltijd voor de jongsten. De Spruit-maaltijden zijn gemaakt van de beste ingrediënten en 100% vrij van toevoegingen en nabehandelingen, want elke ouder wil uiteraard het beste voor zijn kind. Ook als er een keer wat minder tijd is om zelf te koken”, laat Spruit weten.
Deelname aan het startupschap was zo’n succes dat de maaltijden vanaf nu dus standaard in het schap liggen bij Albert Heijn. Het start-upschap van AH richt zich op start-ups die een positieve bijdrage leveren aan het toekomstige voedselsysteem en die inspelen op een klantbehoefte. Het gaat om een onbemand promotieschap waar de start-ups wisselend een testweek aangeboden krijgen.

Bron: Levensmiddelenkrant