Formules

Warme maaltijden bij AH to go

ZAANDAM - Albert Heijn to go start met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. In vijf gemakswinkels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven worden pancakes, soep en curry verkocht.

Lisa van der Linden |

De maaltijden zijn al warm, zodat klanten binnen een paar minuten hun reis kunnen vervolgen. Met deze toevoeging voorziet Albert Heijn to go in de groeiende out of home consumptie. “We zien dat consumenten steeds meer gewend zijn aan eten onderweg. Dat is al lang niet meer alleen een kop koffie of een broodje”, vertelt Jan-Willem Dockheer, directeur Albert Heijn to go. “Ook ’s avonds, voor het sporten of een theatervoorstelling, zijn ze op zoek naar een lekkere warme maaltijd die ze tijdens het reizen kunnen eten. Die behoefte vullen wij nu in met een breed assortiment warme gerechten.”

Het assortiment bestaat uit 25 warme gerechten, geschikt voor elk moment van de dag. Van pancakes en egg muffins voor het ontbijt tot soep en tosti’s voor de lunch. Voor de warme maaltijd ’s avonds is keuze uit fusilli bolognese, pizzapunten, wraps of tajine kip met parelcouscous.

Als klanten enthousiast zijn, krijgen meer AH to go’s een schap met warme maaltijden.

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops

ahtogowarmemaaltijd.jpg