Formules

E-commerce

ABN Amro presenteert genomineerden Retailer of the Year

AMERSFOORT – ABN Amro maakt de kanshebbers voor de categorieprijzen van de ‘ABN Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘ABN Amro Webshop Award van Nederland’ van 2021-2022 bekend. Deze prijzen zijn onderdeel van de negentiende editie van ‘Retailer of the Year the Netherlands’. De genomineerden komen voort uit 294.000 stemmen van consumenten over 500 retailers.

Ruby van Hooijdonk |

De genomineerden zijn gebaseerd op een beoordeling van consumenten, waarbij is gekeken naar prijs, het assortiment, de behulpzaamheid & serviceverlening en het koopgemak. Prijs, gevolgd door het assortiment en koopgemak zijn nog steeds het belangrijkste voor zowel winkelketens als webshops. De winnaars van de categorieprijzen maken ook kans op de hoofdprijs Retailer of the Year.

Genomineerden
Genomineerd voor de categorie Supermarkten zijn Hoogvliet en Plus. Binnen Eten & Drinken maken Gall & Gall, McDonald’s en Mitra kans op een prijs. Een volledig overzicht van de genomineerde is hier te vinden. De uitreiking van de categorieprijzen vindt plaats op 23 september op het hoofdkantoor van de bank in Amsterdam.

Bron: Levensmiddelenkrant

election.jpg