Wie zijn wij

Uitgeverij Ondernemers Pers Nederland is al ruim 30 jaar actief in de foodsector met de vakbladen Levensmiddelenkrant en Out.of.Home Shops. We zijn dagelijks bezig met deze boeiende en dynamische branche. De redactie informeert lezers via de fysieke en digitale vakbladen, de website, nieuwsbrief en social media.

Levensmiddelenkrant
is een vakblad voor alle professionals in foodretail: ondernemers, bedrijfsleiders, inkopers en directie van retailformules en fabrikanten.

Out.of.Home Shops is een vakblad voor ondernemers en organisaties in het catering-, horeca-, groothandels-, slijterijen- en on the move-segment. We bereiken topondernemers, formuleorganisaties, groothandels en fabrikanten.

Naast de vakbladen worden door Ondernemers Pers Nederland ook aan aantal databases uitgegeven die bestaan uit relevante data over de Nederlandse levensmiddelenindustrie. Voor een compleet overzicht van alle producten van Ondernemers Pers Nederland klik hier.

Uitgevers
Katja en Inez Riethof

Redactie

Lisa van der Linden
Lisa@Ondernemerspers.nl

Gerard van Oosbree
Gerard@Ondernemerspers.nl

Nanja Pol
Nanja@Ondernemerspers.nl

Zoë Kools
Zoe@Ondernemerspers.nl

De redactie is telefonisch bereikbaar op 085 - 303 76 25. Persberichten, nieuwstips of evenementen delen? Mail naar redactie@levensmiddelenkrant.nl

Verkoop

Ludwig Runkat
Tel.: (06) 147 243 75
Email: Ludwig@ondernemerspers.nl

Guido Elfferich
Tel.: (06) 398 397 86
Email: Guido@ondernemerspers.nl