Blik op Duurzaamheid

Dinsdag 10 oktober 2023 organiseert NBC weer een "Blik Op..." inspiratiebijeenkomst, met als thema duurzaamheid. Een begrip dat soms vaag en abstract kan zijn, maar steeds urgenter wordt. We gaan het hebben over wat ons te doen staat, om ervoor te zorgen dat de bakkerijsector in de toekomst nog bestaat.

10 oktober 2023

Aanvang: 12:00

Einde: 16:00

Locatie: Bomencentrum Nederland

brood graan ontbijt lunch.jpg

Brood past goed in een duurzame wereld, maar is dat wel voldoende bekend? Om het positieve en duurzame imago van brood te versterken en behouden voor toekomstige generaties bakkers en consumenten, moeten we wel in beweging blijven. Hoe kunnen we dit effectief en collectief doen? Welke kansen liggen er, en welke rol kunt u hier als bakker in spelen? Sprekers van binnen en buiten de branche delen hun visie en concrete voorbeelden, en dialogen motiveren u om de volgende stappen om te verduurzamen niet uit te stellen.

Extra speciaal: op deze dag wordt ook ons nieuwe platform gelanceerd met video's van 10 innovatieve & duurzame ondernemers binnen de bakkerijketen in Nederland. U kunt vanaf deze dag stemmen en één van hen maakt kans op een innovatieprijs!

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: https://www.nbc.nl/nieuws/blik-op-duurzaamheid.

Bomencentrum Nederland

Zandheuvelweg 7
3744 MN Baarn
communicatie@nbc.nl