Dag van de Duurzame Verpakking

Op 21 juni 2023 zal de vierde editie van de Dag van de Duurzame Verpakking plaatsvinden. Na de succesvolle voorgaande edities, zal het event dit jaar worden gehouden van 13:00 tot 17:00 in de raadszaal van het gemeentehuis in Oss.

21 juni 2023

Aanvang: 13:00

Einde: 17:00

Locatie: Gemeentehuis Oss

Foto's persbericht.jpg

Met het thema ‘samen gaan we ALL IN’ is het doel om dit jaar een alles omvattend event neer te zetten in meerdere opzichten. Zo zal de focus dit jaar op de gehele verpakkingsketen liggen. Van de ontwikkeling van de verpakking tot aan de afvalverwerking, want alleen samen kunnen we de keten duurzamer maken. Ook is de oproep om ALL IN te gaan voor het milieu, dat wil zeggen dat we nu echt alles moeten gaan inzetten om een duurzamere wereld te creëren.

Het programma van de dag wordt gebaseerd op de vele uiteenlopende uitdagingen die worden gehoord vanuit de verpakkingssector. Het event zal hierdoor mooi inspelen op de behoeftes en actualiteit. Als laatste editie binnen het Innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen Oss, zal alles op alles gezet worden gezet om er een succesvol event van te maken, zowel voor professionals als jonge talenten.

Kennis delen, inspireren, verbinden en netwerken, dát is waar het tijdens de Dag van de Duurzame Verpakking om draait. Wil jij ook iets inzetten of nog beter, ALL IN gaan? Meld je dan nu aan voor de Dag van de Duurzame Verpakking 2023, via de website: www.dagvandeduurzameverpakking2023.nl. Houdt daarnaast onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en bekendmakingen.

Ben jij er ook bij op 21 juni?

Gemeentehuis Oss

Raadhuislaan 2
5341 GM Oss