Empack

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats op 9, 10 & 11 april 2024 in Evenementenhal Gorinchem. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. Empack biedt je een uitgebreid programma aan om jouw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om jouw bedrijf een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer. Je gaat zonder twijfel vol inspiratie terug naar je werkplek om jouw bevindingen toe te passen in praktijk.

09 apr. 2024 - 11 apr. 2024

Aanvang: 10:00

Einde: 17:00

Locatie: Evenementenhal

20220406_TheArrows_Empack-Easyfairs-WEB_2-5.jpg

https://www.empack.nl/

Drie dagen lang alles op het gebied van van verpakken onder één dag. Dat is precies wat er op 9, 10 & 11 april 2024 gebeurt in Evenementenhal Gorinchem. Van vulmachines tot labeltechnologie, en van materialen tot industriële verpakkingsoplossingen: alle facetten komen aan bod tijdens Empack Gorinchem. 

Als jouw bedrijf actief is binnen de verpakkingsindustrie, dan hoor je absoluut thuis op dit deze event. Wist je dat Empack veel meer is dan alleen een traditionele beurs? We vertellen je graag hoe wij jou helpen je bedrijf nog beter op de kaart te zetten binnen de industrie. 

Evenementenhal

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem