AH voegt meer groenten toe

ZAANDAM – Albert Heijn blijft innoveren binnen agf. De marktleider voegt opnieuw extra groenten en vegetarische producten toe aan zijn winkels.

Het gaat om kookgroenten en vegetarische producten zoals frietjes van groente, vers falafeldeeg, biologische pompoenstukjes en burgers van gestoomde groenten. “En omdat we weten dat onze klanten variatie belangrijk vinden inspireren we hen met tot wel vijf verschillende bereidingswijzen op de verpakking”, aldus Marit van Egmond, directeur merchandising & sourcing bij Albert Heijn.

Groene boon
De nieuwe vegetarische producten van Albert Heijn zijn echt vers en niet voorgebakken, zo laat de formule in een persbericht weten. De kleurrijke vleesvervangers zijn goed voor iedereen die meer groente wil eten en daarin graag varieert. De uitbreiding van het vegetarische assortiment bestaat uit drie soorten producten: Burgers van gestoomde groente gemaakt van rode biet, mais en wortel, en groene boon, verse vegetarisch gehakt: rul, in balletjes en boomstammetjes, vers falafeldeeg in de varianten naturel, rode biet en groentemix.

Kleinverpakkingen
Alle kookgroenten in het schap met gesneden verse groenten krijgen een nieuwe verpakking. Daarop staan tot wel vijf verschillende bereidingswijzen voor ieder product. Ook is het schap uitgebreid met verrassende soorten groenten en groentecombinaties zoals: Stamppotgroenten met paarse boerenkool, biologische pompoenstukjes, groentefriet van zoete aardappel, pastinaak en gele biet en groentefriet van oranje wortel, gele wortel, knolselderij en koolraap. Daarnaast heeft Albert Heijn meerdere kleinverpakkingen toegevoegd. Zo wordt het ook voor kleinere huishoudens makkelijker om gezonde porties groenten te eten.   

Bron: Levensmiddelenkrant

pompoenstukjes-a900x525.jpg