Formules

Albert Heijn stopt bezorgservice Rappie

ZAANDAM- Albert Heijn en SuperBuddy stoppen per 1 december de proef met bezorgservice Rappie.

Lisa van der Linden |

Het afgelopen jaar was Rappie in delen van Rotterdam beschikbaar Klanten konden in het pilotgebied binnen twee uur boodschappen laten bezorgen. Zowel Superbudy als Albert Heijn zijn tevreden met de resultaten en gaan naar eigen zeggen de opgedane ervaring gebruiken om de eigen dienstverlening verder te ontwikkelen. Laurens van Geffen, ceo van SuperBuddy: “We hebben niet alleen veel klanten blij gemaakt met onze supersnelle, persoonlijke en vertrouwde bezorging, maar we hebben ook veel geleerd van de samenwerking met een grote retailer. Met die ervaring gaan wij verder met het verbreden van ons online bezorgplatform.”

Instant delivery
Albert Heijn innoveert continu om gemak en keuze te bieden bij het boodschappen doen. Eva Mathlener, hoofd concept&design bij Albert Heijn: “We testen bij Albert Heijn veel nieuwe concepten om te kijken wat onze klanten ervan vinden. Samen met SuperBuddy hebben we het afgelopen jaar gezien dat instant delivery veel kansen biedt. De ervaringen van de proef nemen we mee in de verdere ontwikkeling van onze online diensten.”

Met het beëindigen van de proef houdt de bezorgservice Rappie op te bestaan. Klanten van Rappie kunnen vanaf 1 december hun boodschappen bestellen bij SuperBuddy, die vanaf dat moment ook boodschappen doet bij andere winkels in Rotterdam, of op ah.nl.

Bron: Levensmiddelenkrant

rappie_introduceert_app_1-a900x525.jpg