Aldi nord.jpg

Formules

Aldi Nord breidt opleidingsaanbod uit

ESSEN – Aldi Nord heeft aangekondigd haar bestaande logistieke opleidingsaanbod te verbreden. Naast het bestaande opleidingsaanbod dat de Duitse discounter sinds begin dit jaar voert, zal Aldi nu nog meer opleidingen toevoegen aan haar bestaande opleidingsaanbod.

Yentl Bocxe Strik  |

In Aldi-regiobedrijven worden vanaf begin dit jaar beroepschauffeurs, magazijnbedienden en specialisten voor magazijnlogistiek opgeleid. Met de start van het nieuwe opleidingsjaar zal de supermarktketen hier nog enkele logistieke opleidingen aan toevoegen. Het streven is om in tenminste 17 van de 25 Aldi regiobedrijven in Duitsland ten minste één van de verschillende opleidingen in logistiek aan te bieden.

Uitbreiding
“Goed opgeleide, gemotiveerde en toegewijde medewerkers leveren een duurzame en waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van Aldi Nord in Duitsland. Hier willen we beginnen. In overeenstemming met onze missie 'Simply Aldi. Powered by people' leiden we zelf specialisten op voor logistiek in onze regionale bedrijven”, legt Catrin Winkler, managing director human resources bij Aldi Nord in Duitsland, uit. De komende jaren wordt de opleiding logistiek in de regio Aldi Nord naar behoefte verder uitgebreid. “We geloven in onze nakomelingen en vertrouwen op een zeer goede opleiding. Ons doel is om de stagiairs zo goed mogelijk voor te bereiden op een succesvolle toekomst bij Aldi Nord”, aldus Winkler.

Bron: Levensmiddelenkrant