Formules

Ondernemers

Bart Oprel wordt algemeen directeur DekaMarkt

VELSEN NOORD – Bart Oprel gaat samen met Dirk Kat de directie vormen van DekaMarkt. Oprel was tot 1 juli cfo van Detailresult Groep, het moederbedrijf van DekaMarkt en Dirk van den Broek. Kat is op dit moment als directeur commercie, formule & marketing de enige bestuurder van de supermarktketen.

Gerard van Oosbree |

De uitbreiding is nodig door de komende verzelfstandiging van Dekamarkt. Vorig jaar is besloten om zowel DekaMarkt als Dirk van den Broek weer zelfstandig te maken. Na de juridische verzelfstandiging zullen beide supermarktketens gebruik blijven maken van diverse diensten van Detailresult.

Versterken
DekaMarkt eigenaar Jan Kat is verheugd met de aanstelling van Oprel. “Met de overname van negentien winkels van Deen in 2021, is het aantal filialen van DekaMarkt gegroeid tot bijna honderd”, zegt Kat. “Nu de integratie van Deen succesvol is afgerond en de verzelfstandiging van DekaMarkt steeds verder vorm krijgt, was het moment gekomen om de top verder te versterken. Met mijn neef Dirk en de komst van Bart heeft DekaMarkt een directie die de komende jaren leiding kan geven aan de verdere ontwikkeling en groei van de formule en organisatie.”

Bron: Levensmiddelenkrant

2018-03-07-deka-wof-zeewolde-83.jpg