Boon Dagmarkt Gouderak 1.jpg

Formules

Boon’s Dagmarkt opent in Gouderak

GOUDERAK – In het Zuid-Hollandse Gouderak heeft Boon Food Group haar zesde Boon’s Dagmarkt geopend. De voormalige Coop van de familie De Haaij is volledig verbouwd. De opening werd verricht door leerlingen van de lagere school uit het dorp.

Redactie |

Boon heeft de verbouwing grondig aangepakt. De vloer en de complete inrichting zijn vervangen waarbij goed is gekeken daar energiezuinigheid. In de winkel worden brood en lekkernijen vers gebakken en is er een groot assortiment kant-en-klare producten. Nieuw in de winkel zijn een slijterij en een DHL-afhaalpunt. De familie De Haaij is erg blij met de nieuwe winkel.

Willem Boon, directeur commerciële zaken “Met de opening van deze winkel bevestigen wij nogmaals onze doelstelling die gericht is op groei van het aantal supermarkten zowel groot als klein, die de kracht van de formule combineert met lokaal ondernemerschap. We zijn klaar voor uitbreiding en zullen komend jaar verder gaan met de ombouw van MCD naar Boon’s Markt/Boon’s Dagmarkt en het openen van nieuwe vestigingen.”

Boon Dagmarkt Gouderak 9.jpg

Bron: Levensmiddelenkrant