Chantal de Rijk commercieel directeur Spar.jpg Foto: Nieuw commercieel directeur Spar

Formules

Chantal de Rijk nieuwe commercieel directeur Spar

WAALWIJK – Chantal de Rijk wordt per 1 juli 2024 de nieuwe commercieel directeur van buurtwinkelformule Spar. Zij volgt hiermee Geeske Burema op, die de rol vier jaar lang heeft vervuld.

Redactie |

De Rijk heeft al ruime ervaring als commercieel directeur. Jarenlang was zij het gezicht van Jan Linders en vervulde hier tien jaar lang de rol van commercieel directeur, waarna ze in 2020 overstapte naar leverancier Goedhart brood & specialiteiten, om daar dezelfde functie te bekleden.

Verantwoordelijk
En nu gaat De Rijk aan de slag bij Spar als commercieel directeur. Eerder schreef Levensmiddelenkrant al over het vertrek van Geeske Burema bij Spar als commercieel directeur. Nu zal De Rijke verantwoordelijk zijn voor verschillende afdelingen, waaronder marketing, e-commerce, retailmedia, master data management en multifranchise & partners.

Geen onbekende
"Chantal is in supermarktland geen onbekende. Zij brengt een schat aan kennis en leiderschap met zich mee naar ons team en we zijn verheugd om haar te verwelkomen als onze nieuwe commercieel directeur”, aldus John van der Ent, algemeen directeur van Spar Nederland.

Inspelen op gemakstrend
De Rijk: “Spar heeft een unieke positie in het Nederlandse supermarktlandschap, waar ondernemers het verschil maken, echt betrokken zijn in de buurt en als King of Convenience inspelen op de nieuwe gemakstrend. Ik heb er enorm veel zin in om dit succes samen met mijn team en ondernemers verder uit te bouwen”.  

Met de toevoeging van De Rijk aan het leiderschapsteam is de directie weer op volle sterkte. Onder leiding van John van der Ent gaat zij samenwerken met collega- directeuren Marie-José Rutten (directeur HR & organisatie ontwikkeling), Bas Luten (directeur IT & finance) en Pim Dirckx (directeur operations).

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home.Shops