643cd37e5d77c (1).jpg

Fabrikanten

Chief people officer Geraldine Fraser verlaat FrieslandCampina

AMERSFOORT – FrieslandCampina neemt afscheid van chief people officer Geraldine Fraser. Ze heeft besloten een volgende carrièrestap te zetten.

Redactie |

Fraser trad in 2014 in dienst bij FrieslandCampina als HR Director Asia in Singapore. Drie jaar later werkte ze als chief human resources officer op het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Nederland, en werd ze lid van het executive leadership team. In 2021 werd ze chief people officer en lid van de executive board. Fraser blijft tot 1 juli 2023 actief in haar huidige functie.

Hein Schumacher, ceo van FrieslandCampina, bedankt haar voor haar bijdragen. “Geraldine heeft de afgelopen bijna negen jaar een enorm verschil gemaakt in het vormgeven en uitvoeren van de ‘people agenda’ van FrieslandCampina, aanvankelijk vanuit onze regionale hub in Singapore en vanaf 2017 als onderdeel van het executive leadership team vanuit Nederland. In elk aspect van de HR-agenda – van Diversiteit & Inclusie tot Training & Ontwikkeling, tot het vormgeven van een cultuur van Eigenaarschap & Prestatie – heeft ze de lat hoger gelegd voor het bedrijf. We zullen Geraldine’s gedrevenheid en professionele sturing missen evenals haar fijne, leuke persoonlijkheid als collega. We wensen Geraldine het allerbeste voor de toekomst.” FrieslandCampina is inmiddels op zoek naar een opvolger voor Fraser.

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops