DANEROLLES_HuisdierenCroissants_Website_Can-mockup.png

Fabrikanten

Danerolles viert 50-jarig bestaan met huisdierencroissants

AMSTELVEEN – Danerolles, fabrikant van verse deegwaren in blik, heeft speciaal voor het 50-jarig bestaan een bijzondere product ontwikkeld, de huisdierencroissant. Nu kunnen honden en katten ook deelnemen aan het zondagochtendontbijt.

Redactie |

Banketbakkerij Herfst uit Gouda ontwikkelde een speciaal recept. “Honden en katten kunnen zonder problemen tarweproducten eten, maar je moet voorzichtig zijn met grote hoeveelheden boter en zout. Daarom hebben we speciaal voor onze dierenvriendjes een zoutloos recept ontwikkeld met rundervet en zalmolie. Dat is niet alleen voedzaam, maar ook nog eens heel erg lekker. Ik heb de croissantjes voorgeschoteld aan mijn honden Tosca en Gijs, en die konden er geen genoeg van krijgen”, zegt meesterbakker Edwin Hoogeveen op de website van Danerolles.

Bijzonder idee
“In al onze producten is liefde het belangrijkste ingrediënt. Ons merk heeft een emotionele lading en creëert verbinding. Huisdieren zijn een onderdeel van het gezin en verdienen heel veel liefde. Daarom vonden wij het een bijzonder idee om een speciale limited edition huisdieren croissant te ontwikkelen, zodat onze viervoeters ook écht onderdeel worden van het geliefde Danerolles moment in het weekend,” aldus Marloes Meyer, head of Danerolles.

De croissant werd op 16 mei feestelijk geïntroduceerd bij de oudste dierenwinkel van Nederland, dierenspeciaalzaak Heems in Heemstede. De huisdierencroissant is slechts een eenmalige actie ter viering van het jubileum en daarom beperkt verkrijgbaar en niet te koop in de winkel.

Bron: Levensmiddelenkrant