Paul Ridderhof winnaar PLus 0Z8A2208 deel.jpg

Formules

De beste Plus van Nederland staat in Rotterdam

UTRECHT – Plus Elroy Verhoeven uit Rotterdam is uitgeroepen tot Beste Plus van Nederland 2023. Op zaterdag 22 april werd de uitslag van de verkiezing bekendgemaakt tijdens een feestavond waarbij de complete teams van de tien finalisten aanwezig waren. Tweede werd Plus Stam uit Ruurlo. Op de derde plaats eindigde Plus Mangnus uit Kappelebrug.

Redactie |

Ondernemer Verhoeven was zeer verheugd met het winnen van de prijs. “Bij het horen van het nieuws dat wij, samen met negen andere Plus-supermarkten, waren genomineerd voor de titel ‘Beste Plus van Nederland 2023’ sprongen we een gat in de lucht. Het is een ongelooflijke eer om vanavond ook nog eens naar huis te gaan met de titel. Ons team zet zich dagelijks met veel enthousiasme in. De winst van deze winkelwedstrijd geeft aan dat deze inzet wordt gewaardeerd door onze klanten en de professionals die onze winkel beoordeeld hebben. Dit betekent heel veel voor ons.”

De verkiezing wordt elke twee jaar gehouden en bestaat onder andere uit onaangekondigde bezoeken, mysteryshoppers en presentaties aan de vakjury over diverse onderwerpen. De klanten hebben ook nog een rol in de beoordeling. Plus Verhoeven won ook nog prijzen voor beste kassa-afdeling en beste groente- en fruitafdeling

Bron: Levensmiddelenkrant