Cordon Blij persbeeld.jpeg

Introducties

De Vegetarische Slager komt met Cordon Blij

ROTTERDAM – De Vegetarische Slager heeft een vegan variant op de cordon bleu geïntroduceerd: Cordon Blij. De nieuwe vleesvervanger kenmerkt zich door een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.

Redactie |

Valerie Vos, country business lead bij De Vegetarische Slager zegt over de nieuwe innovatie: “Omdat de Cordon Blij een échte smaaksensatie is, maken we er een groot publiek mee blij. Van vegans tot carnivoren; iedereen kan weer als vanouds van deze traktatie genieten. Die boodschap willen we tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel richting zoveel mogelijk vleesliefhebbers uitdragen. Je hoeft niets te laten schieten; in plaats van zonder vlees kun je kiezen voor plantaardig vleesch.”

Feestelijke introductie
De lancering Cordon Blij is groots aangepakt: rapper Donnie heeft een levenslied in de vorm van een schlager geschreven. Namelijk de Vegetarische Schlager. Hij brengt een ode aan het nieuwe product en de videoclip speelt zich af in de Rotterdamse plantaardige slagerij van het merk. 

Verkrijgbaar
De Cordon Blij is beschikbaar bij Jumbo en Albert Heijn en heeft een adviesprijs van €4,79.

Bron: Levensmiddelenkrant