Leen Menken welkom Dirk.jpg

Formules

Dirk brengt diepvriesdistributie onder bij Leen Menken en Lelieveld

ALPHEN AAN DEN RIJN – Dirk heeft vorig jaar besloten de diepvriesdistributie naar de winkels anders in te richten. Na een zoektocht is uiteindelijk gekozen voor een combinatie van Leen Menken en Lelieveld. De keuze is volgens de supermarktketen gebaseerd op hun kwaliteit en flexibiliteit.

Redactie |

Peter Zonderop, directeur Logistiek bij Dirk, licht de keuze toe: “Naast de grondige voorbereiding en de expertise van onze nieuwe partners, merken we ook dat er een duidelijke culturele fit zit tussen deze drie bedrijven. De dedicated teams hebben op korte termijn een geweldige prestatie neergezet om de integratie vorm te geven. Dat geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. In Leen Menken en Lelieveld vinden wij partners die onze opslag- en orderpick-activiteiten voor het volledige diepvriesassortiment verzorgen. We zijn letterlijk buren (beide bedrijven zijn langs de A12 gevestigd) en hebben Leen Menken in de afgelopen maanden leren kennen als een betrouwbare partij die snel schakelt, meedenkt, haar processen op orde heeft en binnen no-time de systemen volledig op elkaar heeft aangesloten. Een fijne en persoonlijke partij om mee samen te werken.”

Dirk kwam in contact met Leen Menken via Lelieveld. Dit transportbedrijf regelt al sinds jaar en dag het vervoer naar een groot aantal winkels voor Dirk. Vincent Lelieveld, samen met zijn broer Maurice eigenaar van Lelieveld Transporten; “Wij werken al jaren naar volle tevredenheid voor zowel Dirk als Leen Menken en zo is deze driehoeksverhouding ontstaan.”

Fulfilment 
Bij Leen Menken zien ze de distributie en het fulfilment voor retail de afgelopen jaren groeien. ”Met ons nieuwe diepvriesmagazijn en de efficiënte pickvloeren merken we dat steeds meer producenten ons vinden voor onze dienstverlening. Naast de foodservice klanten zien we fulfilment en distributie voor retail ook  groeien. Hierbij is het leveren van kwaliteit het allerbelangrijkste en dat is precies waar het in onze operaties om draait”, vertelt algemeen directeur bij Leen Menken, Lucas Roskam. Leen Menken en Lelieveld gaan samen het fulfilment van de diepvriesorders doen. De aanvoer naar de dc’s en een deel van de winkeldistributie wordt uitgevoerd door Lelieveld. 

Bron: Levensmiddelenkrant