Dirk Waddinxveen.jpg

Formules

Dirk opent supermarkt in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Gisteren is de eerste Dirk-supermarkt van Waddinxveen geopend. De allernieuwste winkel in winkelcentrum Gouweplein is het 131ste filiaal van de supermarktformule.

Redactie |

Supermarktmanager Marc de Meij zegt over de opening: “De komst van Dirk was niet te missen door de aankondiging op bussen, het uitdelen van onze opvallende tassen en de rode posters die voor vele ramen hingen om zo kans te maken op een gevulde Dirk-tas. Maar nu openen we dan ook echt de eerste Dirk in Waddinxveen. Na een aantal weken hard werken, mag ik iedereen welkom heten in deze moderne en energiezuinige supermarkt. Elke week verrassen we onze klanten met scherpe aanbiedingen en lage prijzen. Mijn team en ik staan klaar om iedereen wegwijs te maken.”

De opening is feestelijk gevierd door Dirk en zijn nieuwe klanten met koffie, thee, bloemen, winacties. Ook reed er een speciale Dirktrein door het dorp die klanten ophaalde en afzette bij de nieuwe winkel. De eerste duizend klanten krijgen vanaf de opening tot en met 21 mei dagelijks een verrassing bij hun boodschappen.

Bron: Levensmiddelenkrant