edwin de maa-hoogvliet.jpg

Formules

Edwin de Maa nieuwe ceo Hoogvliet Supermarkten

BLEISWIJK – Edwin de Ma wordt per 1 juni 2023 ceo van Hoogvliet Supermarkten. De raad van commissarissen heeft dat besloten. Sinds begin vorig jaar is hij chief commercial officer bij de supermarktketen. Wie de functie van coo gaat overnemen is nog niet bekend.

Redactie |

De positie van ceo werd tijdelijk waargenomen door Fred van Heyningen, die bij de supermarktketen betrokken blijft als directeur van de holding. “Ik heb het genoegen gehad om meer dan een half jaar met Edwin samen te werken en ben ervan overtuigd dat hij er met het team een succes van zal maken”, zegt Van Heyningen.

“We zijn bijzonder blij dat Edwin, na een uitstekende periode als CCO van Hoogvliet Supermarkten, nu het roer overneemt”, zegt Alfred Levi, voorzitter van de raad van commissarissen. “Zijn jaren lange ervaring in de retailmarkt in Nederland, en zijn kennis van Hoogvliet, tezamen met zijn sterke personal skills maken hem de uitgelezen kandidaat voor deze functie. Wij vinden het ook een groot voordeel iemand met ervaring binnen en buiten Hoogvliet als CEO te kunnen benoemen. Mede namens de familie wensen wij hem alle succes en veel plezier als CEO van onze onderneming."

Edwin de Maa: ”In de afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring en inzicht gekregen in de retailmarkt en zie welke uitdagingen en kansen er liggen. In het afgelopen jaar zijn we gestart met een programma om Hoogvliet sterker en meer onderscheidend te maken. Ik kijk er naar uit dit programma samen met mijn collega’s voort te zetten in de rol van CEO."

Bron: Levensmiddelenkrant