Pakketautomaat Gouda opening met personen.jpeg

Formules

Feestelijke opening 200ste PostNL-pakketautomaat bij Plus

GOUDA - Bij Plus van den Boogaard in Gouda is vrijdag een PostNL-pakketautomaat feestelijk geopend. Het is de 200ste automaat bij een Plus-winkel. Om dit te vieren is deze week elke dag een verrassing te vinden in de vakken. Deze speciale actie is bedoeld om klanten kennis te laten maken met het gemak van een automaat op een vertrouwde locatie.

Redactie |

Peter van den Boogaard, eigenaar van Plus van den Boogaard: “Wij bieden onze klanten extra gemak met de pakketautomaat. Veel klanten kopen of verkopen online en willen hun pakket op een bekend adres kunnen ophalen of versturen. Met ruime openingstijden maken wij het mogelijk voor hen om van deze service gebruik te maken en hun pakket op te halen of te versturen wanneer het hen uitkomt. Het is extra leuk dat deze week in elk vak van de automaat een verrassing te vinden is.”

Boodschappen
Plus kiest ervoor om in steeds meer winkels een pakketautomaat van PostNL te plaatsen. Deze automaten maken het mogelijk om zowel grote als kleine pakketten op een handige manier te ontvangen en te versturen. Een dergelijke automaat in een supermarkt betekent altijd een goed bereikbare plek, waar klanten bovendien nog snel hun vergeten boodschappen kunnen doen of juist combineren met hun wekelijkse inkopen.

Bron: Levensmiddelenkrant