Gerrit Grievink2.png

Formules

Gerrit Grievink overleden

ETTEN – De oprichter, directeur en inspirator van Focusplaza is overleden. Dat maakt de organisatie bekend op haar LinkedIn-pagina. Grievink werd op 20 juni begraven in bijzijn van familie, vrienden, kennissen, collega’s en zakelijke relaties.

Redactie |

Grievink richtte in 1999 de netwerkorganisatie voor de retailbranche op. Begin dit jaar werd bij hem een agressieve en progressieve hersentumor geconstateerd, zo staat in het overlijdensbericht. Op 1 maart jl. volgde John Uffing hem op als directeur van Focusoplaza. “Gerrit was niet alleen onze directeur, maar vooral ook een buitengewoon inspirerende persoonlijkheid en zeer geliefd persoon. Binnen en buiten Focusplaza. Alles stond bij hem in het teken van persoonlijke verbinding. Hij stond altijd klaar om anderen te helpen en te inspireren, of het nu ging om collega's, leden van Focusplaza, bekenden of minder bekenden. Zijn enthousiasme, vriendelijkheid, wijsheid en charisma zullen we enorm missen”, laat de organisatie weten. 

Ondanks de grote leegte die zijn overlijden achterlaat benadrukt Focusplaza dat zijn nalatenschap zal voortleven in het bedrijf dat hij heeft opgebouwd. “Gerrit heeft een solide fundament gelegd waarop het bedrijf kan voortbouwen, en zijn inspiratie zal een bron van kracht zijn voor allen die bij Focusplaza betrokken zijn.”
De familie en het team van Focusplaza spreken voorts hun oprechte dankbaarheid uit aan iedereen die Gerrit heeft gekend, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Bron: Levensmiddelenkrant