Fabrikanten

Jack Daniel’s lanceert twee nieuwe premium whiskeys

AMSTERDAM – Whiskeymerk Jack Daniel’s introduceert voor het eerst in 25 jaar twee nieuwe ‘Bottled-in-Bond’ whiskeys. Na een succesvolle lancering in de Verenigde Staten begin dit jaar, zijn de twee nieuwe premium whiskeys nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Yentl Bocxe Strik  |

De nieuwste smaken in de Jack Daniel’s familie; Jack Daniel’s Bonded en Jack Daniel’s Triple Mash, zijn de eerste twee varianten in de nieuwe Bonded serie van het whiskey-merk. “De Jack Daniel’s distilleerderij maakt al generaties lang uitzonderlijke Amerikaanse Whiskey van hoge kwaliteit, startend vanaf 1866 door Jack Daniel zelf,” zegt Chris Fletcher Jack Daniel’s Master Distiller. “Jack Daniel’s Bonded en Triple Mash zijn een knipoog naar onze geschiedenis met een vleugje innovatie en vakmanschap. Deze whiskeys zijn vernieuwend voor zowel de kenners van het label, als nieuwe drinkers, om alles te ontdekken wat Jack Daniel’s te bieden heeft”, aldus Fletcher.

Bottled-In-Bond
Jack Daniel’s verklaart in een persbericht dat een bottled-in-bond whiskey, gedistilleerd moet worden door één distilleerder, gedurende één seizoen om vervolgens minstens vier jaar te rijpen in een, door de overheid erkend, pakhuis. “Jack Daniel’s voldoet aan al deze eisen, zowel de Jack Daniel's Bonded als de Triple Mash zijn ‘100 proof’ Bottled-in-Bond met een alcoholpercentage van 50 procent, stelt het whiskey-merk.
Jack Daniel’s Bonded en Triple Mash zijn exclusief verkrijgbaar online bij gall.nl


Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

jackdaniels.jpeg