Formules

Jan Kooiker nieuwe directeur Spar Participaties

WAALWIJK – De belangen van de Spar-winkeliers als aandeelhouder in Spar Holding B.V. worden behartigd door de nieuwe directeur Spar Participaties, Jan Kooiker. 

Joost Agterhoek |

Kooiker is door het Bestuur van de Spar Detaillistencorporatie B.V. aangesteld als directeur. Spar Participaties is voor 10 procent aandeelhouder in Spar Holding. De overige aandeelhouders, Plus Holding en Emté Franchise hebben elk 45 procent van de aandelen.

Deelnemer
De directeur van Spar Participaties is deelnemer van de aandeelhoudersvergadering van Spar Holding en neemt ook zitting in de algemene ledenvergadering van de Spar Detaillistencoöperatie. Kooiker voert overleg met de betrokken partijen en ziet toe op de administratie rondom de aandelen van de Spar-winkeliers.

Ervaring
De nieuwe directeur Spar Participaties halen met Kooiker een vertegenwoordiger  ‘met een uitgebreide en gevarieerde staat van dienst’ in huis, meldt Spar. Kooiker heeft zowel financiële als commerciële ervaring in het bedrijfsleven als de retail, alsmede een bestuurlijke achtergrond bij overheidsorganisaties. 

Bron: Levensmiddelenkrant

spar-signing-lichtbakken-logo-signing-buiten-exterieur-gevel-city-store-4-a900x525.jpg