jan linders.jpg

Formules

Jan Linders haalt groot bedrag op voor goede doelen

NIEUW-BERGEN – Het Jan Linders fonds heeft vorig jaar samen met lokale goede doelen ruim 142.000 euro opgehaald. In elke deelnemende Albert Heijn Jan Linders supermarkt is door het personeel een cheque overhandigd aan het lokale doel dat zij steunen.

Redactie |

Het totale bedrag van 142.923 euro is opgehaald met een aantal collectieve en lokale acties door de goede doelen zelf. Daarbij is samengewerkt met de supermarkten. De 44 oude Jan Linders winkels die allemaal zijn omgebouwd naar Albert Heijn deden mee aan de acties. De tien overgenomen AH-vestigingen deden vorig jaar nog niet mee. Voor de Jan Linders-vestigingen die zijn verkocht aan onder andere Jumbo en Plus zijn de cheques al eerder uitgereikt. Jan Linders heeft de goede doelen die werden gesteund door de verkochte winkels elk nog 250 euro extra gegeven als tegoeddoening voor de vervroegde beëindiging van de acties.

De invulling van het Jan Linders fonds gaat er medio dit jaar anders uitzien. Hierbij zullen ook de nieuwe supermarkten aansluiten. In het voorjaar wordt bekend gemaakt hoe de nieuwe invulling eruit gaat zien.

Bron: Levensmiddelenkrant