jan linders 60.jpg

Formules

Jan Linders viert 60-jarig bestaan

NIEUW-BERGEN – Zestig jaar geleden, in 1963, opende Jan Linders zijn eerste echte supermarkt in Gennep. In de afgelopen zestig jaar breidde het familiebedrijf zich gestaag uit met eigen supermarkten in het zuiden van het land. Het jubileum van de supermarktketen wordt gevierd als grootste franchisenemer van Albert Heijn.

Redactie |

Voor velen was de aansluiting bij de grootste supermarktketen van Nederland een verrassing. Om aan de concurrentieregels te voldoen werden er winkels verkocht aan andere ketens en er kwamen ook nog wat winkels bij. Bijna een jaar na de aankondiging zijn alle winkels omgebouwd naar Albert Heijn en is de klus geklaard. Tijd voor een feestje en de viering van het jubileum.

Speciaal voor de feestelijkheden is er een jubileumassortiment samengesteld met producten die alleen bij Albert Heijn Jan Linders is te verkrijgen. Blikvanger is de Onze Trots Barley Wine Brandy Barrel Aged, dat gebrouwen is in samenwerking met Gulpener Brouwerij. En er is natuurlijk een Limburgse vlaai. Er is een nieuwe smaak ontwikkeld, de kersenprogresvlaai.

Bron: Levensmiddelenkrant