John Uffing - Focusplaza.jpg

Formules

John Uffing hoofd winkelbedrijf bij Boon Food Group

DORDRECHT – Per 11 maart zal John Uffing de leiding op zich nemen bij Boon Food Group. Op dit moment werkt hij nog bij Focusplaza als algemeen directeur en eerder zat hij 23 jaar bij Coop Supermarkten.

Redactie |

Willem Boon, commercieel directeur van Boon: “Ik ben ontzettend blij dat John deze uitdaging bij ons heeft aangenomen. We hebben de afgelopen jaren veel energie gestoken in de bouw van onze winkelaanpak. Inmiddels staat er een zeer succesvolle formule, zijn alle achterliggende systemen vervangen en daarmee klaar voor de toekomst. Met de komst van John, zijn enorme ervaring in de branche en kennis van de retail, zetten wij een volgende stap in het uitbouwen van de retailtak van ons familiebedrijf.”

Persoonlijke ambities
Uffing reageert: “Ik heb met veel plezier gewerkt binnen Focusplaza, maar de retail bleef toch trekken. Boon is een bekende speler in de markt en de ontwikkeling die zij al langer laten zien, past heel goed bij mijn persoonlijke ambities. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om aan de slag te gaan bij dit prachtige bedrijf. Met elkaar liggen er volop kansen die we kunnen gaan pakken.”
Uffing gaat, naast de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten, de volledige winkeloperatie aansturen.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: