julia4.jpg

Formules

Julia Vander Ploeg voorgedragen voor RvC Ahold Delhaize

ZAANDAM – Ahold Delhaize heeft de Amerikaanse Julia Vander Ploeg voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen. De benoeming wordt voor goedkeuring voorgelegd tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering in april.

Redactie |

Vander Ploeg is op dit moment lid van de Raad van Bestuur van Extra Space Storage en directeur van Neighbourly Inc. In haar carrière was ze eerder verantwoordelijk als senior vice president voor digitaal en technologie bij Hyatt Hotels en leidde ze bij Volvo Cars de digitale transformatie. Bij McDonald’s USA was ze hoofd van het team dat het mogelijk maakte bij de 14.000 restaurants mobiel te bestellen.

Peter Agnefjäll, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We zijn verheugd om Julia Vander Ploeg voor te dragen voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen. Julia is een doorgewinterde leidinggevende en zal uitgebreide relevante ervaring van een aantal internationale en dynamische bedrijven naar Ahold Delhaize brengen. Julia is een leider op het gebied van digitaal en e-commerce en heeft tijdens haar carrière aanzienlijke inspanningen geleverd op het gebied van digitale transformatie.”

Vander Ploeg neemt de plaats in van Bala Subramanian, die overstapt naar vervoerder UPS.

Bron: Levensmiddelenkrant