Formules

Jumbo rijgt weer een paar supers aan haar ketting

VEGHEL – Jumbo gaat voortvarend door met de ombouw van C1000-supermarkten. Op woensdag 12 november krijgen Roosendaal, Beuningen en Hilversum een nieuwe vestiging van de Veghelse supermarktformule.

Peter Smit |

In Roosendaal heropent ondernemer Marc Laureijsen op 12 november zijn supermarkt in winkelcentrum Lindenburg onder de Jumbo-vlag. “Het wordt een prachtige winkel waar de unieke Jumbo formule optimaal tot zijn recht komt. Jumbo staat voor de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit combineren we met een aantal sterke elementen uit de C1000 formule. Zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit eigen slagerij.”

Bloemen
De voormalige C1000 winkel ondergaat momenteel een complete metamorfose. De winkel telt straks ruim 1.380 m² vloeroppervlakte. De trots van de winkel is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Daarnaast kunnen klanten bij de visafdeling zelf een bakje met diepgevroren vis zoals gamba’s en mosselen samenstellen. Verder beschikt de winkel onder andere over een sapmachine, een bloemenafdeling en zelfscanning.

Sushi
Het ondernemerspaar Michael en Hannie Kalkman gaan in Beuningen aan het Thorbeckeplein verder onder de Jumbo-formule. Ook zij besteden veel aandacht aan de eigen ambachtelijke slagerij en lokale producten en krijgen zelfscan. De voormalige C1000 winkel groeit naar ruim 1.450 m² vloeroppervlakte. Het pronkstuk is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Eyecather hier wordt de rijpingskast voor vlees. Ook worden er vers belegde broodjes en sushi verkocht en krijgt de winkel de zelfschepvriezer voor vis.

Slijterij
In Hilversum opent de nieuwe Jumbo aan de Stephensonlaan 45-49. Hier gaat ondernemer Raymond Florijn op 1000 vierkante meter de Jumbo-formule uitdragen. Komende periode gaat de supermarkt op de schop. Florijns nieuwe winkel krijgt onder meer een eigen slijterij.

Bron: Levensmiddelenkrant

opening_jumbo-a840x630.jpg