EP_4U3A3548.jpg

Fabrikanten

Knorr lanceert halal-assortiment op Ramadan Markt

ROTTERDAM – Knorr schakelt influencerduo Healthy Sisters in om het halal-assortiment van Knorr onder de aandacht te brengen bij het brede publiek. Op het programma staat een Ramadan Markt en een stedentour met de Healthy Sisters Ramadan Truck.

Redactie |

Voorafgaand aan de ramadan, die in maart begint, host Knorr samen met de Healthy Sisters en ondernemers uit de moslimgemeenschap op woensdag 6 maart de Ramadan Markt op het Noordplein in Rotterdam. Bezoekers kunnen op de markt inkopen doen voor de ramadan en genieten van de halalgerechten van de zussen, geserveerd vanuit hun Healthy Sisters Ramadan Truck. Deze truck reist in de drie daaropvolgende dagen door naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht.

Ramadan Markt
"Met de Ramadan Markt en de Healthy Sisters Ramadan Truck willen we niet alleen ons halal-assortiment onder de aandacht brengen, maar ook een gastvrije omgeving creëren waar mensen samen kunnen komen om te genieten van heerlijke gerechten, elkaars gezelschap en livemuziek. Voor ons draait het om verbinding – en tijdens de ramadan, waar eten een centrale rol speelt, is dat nog net iets specialer", aldus Knorr. 

On tour
Na de Ramadan Markt in Rotterdam reizen de Healthy Sisters met de Healthy Sisters Ramadan Truck door naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht waar zij hun gerechten eveneens aan bezoekers zullen serveren. “Eten staat voor verbinden en tijdens de ramadan nog net iets meer. We kijken ernaar uit om de verschillende steden te bezoeken en daar mooie gesprekken aan te gaan onder het genot van heerlijke gerechten. We zijn zelf opgegroeid met de bouillonblokjes van Knorr; onze moeder gebruikte ze ook tijdens het bereiden van haar recepten. Ze nam ze destijds zelfs mee naar Nederland vanuit Marokko omdat halal bouillonblokjes daar al eerder in het assortiment waren’’, aldus de Healthy Sisters. 

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: