ah-mijntegoed-koopzegel-ms.png

Formules

Koopzegels als betaalmiddel bij Albert Heijn

ZAANDAM – Koopzegels zijn al jaren niet weg te denken bij Albert Heijn en nu er automatisch digitaal wordt gespaard, ziet de formule kansen om deze zegels op een andere manier in te zetten. Klanten kunnen vanaf nu hun boodschappen via ah.nl en in de app betalen met koopzegels.

Redactie |

In de app is het koopzegelsaldo terug te vinden. Albert Heijn blijft de app verder ontwikkelen om klanten steeds meer gemak en relevante oplossingen te kunnen bieden. Online boodschappen betalen met koopzegels is de nieuwste stap. "We ontwikkelen voortdurend nieuwe en relevante oplossingen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen,” zegt Sjoerd Holleman, directeur Strategy, Product & Analytics bij Albert Heijn. “Daarom ben ik blij dat het nu ook mogelijk is om online boodschappen te betalen met koopzegels. We blijven eraan werken om klanten steeds meer gemak te bieden met de AH app.”

Innovaties
Het betalen met koopzegels is niet de enige innovatie binnen de AH-app. Recent werd Mijn Tegoed gelanceerd: een plek waar alle spaar- en betaaltegoeden te vinden zijn. En ook Mijn Allerhande Weekmenu en AH Premium zijn recente voorbeelden van ontwikkelingen in de app. 

Bron: Levensmiddelenkrant