Jan Linders Sittard beste van Nederland | Levensmiddelenkrant

Jan Linders Sittard beste van Nederland

NIEUW BERGEN- De Jan Linders supermarkt in Sittard is tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd uitgeroepen tot ‘Beste supermarkt’.

Het is de tweede keer dat het filiaal in Sittard wint. Alle Jan Linders supermarkten zijn beoordeeld op diverse prestaties door interne audits, een jurydag en experts uit retail en food. De titel werd feestelijk uitgeroepen door de directie en regiomanagers aan het team van supermarktmanager Eric Gubbels.

Groot en klein
In de wedstrijd wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine supermarkten. In de categorie ‘grote supermarkten’ wordt winnaar Sittard gevolgd door Venray en Mill. Jan Linders Liessel is de winnaar in de categorie ‘kleine supermarkten’, gevolgd door Someren en Tegelen (winnaar 2016). Sittard is gekozen tot overall winnaar van de 60 supermarkten en mag nóg een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ dragen.

Enthousiasme
Eric Gubbels, supermarktmanager Jan Linders Sittard: “We zijn erg trots dat we twee jaar achter elkaar eerste zijn geworden. Deze unieke prestatie geeft aan dat we elke dag optimaal presteren, onze klanten staan altijd op nummer één. Met het enthousiasme van ons team maken wij het verschil. Deze mooie titel vieren we aanstaande zaterdag in onze supermarkt  met diverse proeverijen en een leuke verrassing voor kinderen”.
 

Bron: Levensmiddelenkrant