Jumbo Delft in de steigers

VEGHEL – De Jumbo-winkel aan het Bastiaanplein in Delft krijgt een nieuw uiterlijk. Vernieuwend is Order & Go, hiermee kunnen klanten vooraf een bestelling plaatsen bij de Foodcorner en dit via een QR-code ophalen op het gewenste tijdstip. Ook kunnen klanten het eerste uur gratis parkeren. De vernieuwde winkel opent haar deuren op 1 september.

Na de verbouwing is er voor klanten meer keuze uit een gevarieerd assortiment zoals verse sushi en pizza. Verder krijgt de winkel een Foodcorner en verskeuken, hier kunnen klanten terecht voor verse sushi, borrelschalen, traiteurmaaltijden en pizza’s om in de winkel warm te eten of om thuis af te bakken.

2.000 vierkante meter
Filiaalmanager Raymond Priem vertelt: “De indeling van de winkel wordt ook ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 2.000 vierkante meter vloeroppervlakte.” Het assortiment van de wijn- en bierafdeling wordt uitgebreid met een inloopkoelkast, speciaalbieren en een ruim aanbod alcoholvrije bieren en wijn. Er zijn non-food Hema-artikelen beschikbaar over schappen met een lengte van 10 meter. Deze zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Bron: Levensmiddelenkrant