Gorillas komt met nieuwe huismerkproducten

AMSTERDAM – Met Gorillas Premium en Gorillas Daily voegt de flitsbezorger twee nieuwe productlijnen toe aan het een kleine drie maanden geleden gelanceerde eigenmerkassortiment.

Onder Gorillas Premium vallen ‘speciale producten van hoge kwaliteit’ om van te ‘genieten op een speciale gelegenheid of als dagelijkse traktatie’. Concreet gaat het om producten als gezouten karamel pinda bites, cookie fudge melkchocolade bites, chili amandelen, pinda’s en pistachenoten.
Met Gorillas Daily biedt de boodschappenbezorger producten voor dagelijks gebruik ‘tegen betaalbare prijzen’. Pindakaas, vleeswaren, kazen, zoete en hartige snacks en vruchtensappen vallen onder deze productlijn. Hier zijn ook Italiaanse specialiteiten te vinden, zoals verschillende pastasauzen, mortadella met truffel, crudo prosciutto, buffelmozzarella en burrata.
Gorillas laat weten dat de producten uit het eigenmerkassortiment zijn ontwikkeld op basis van klantvoorkeuren en samen met partners is ontwikkeld ‘die dezelfde waarden delen op het gebied van duurzaamheid en maatschappij’.

Bron: Levensmiddelenkrant