Primera neemt afscheid van directeur Gert van Doorn

WAARDENBURG – Gert van Doorn vertrekt eind dit jaar bij Primera. Hij heeft dan 21 jaar bij de winkelketen gewerkt. Formuledirecteur Christel Teeuwen neemt per 1 oktober zijn rol als algemeen directeur voor Primera van hem over.

De organisatie meldt dat onder leiding van Van Doorn de winkelketen doorgroeide naar 525 winkels. Hij zette sterk in op verbreding van het assortiment en versterking van het merk. Daarnaast werd er in zijn tijd ingezet op digitalisering met onder andere de website en werd de Primera Keuze Cadeaukaart succesvol in de markt gezet, aldus het bedrijf.

Nieuw avontuur
De vertrekkende directeur duidt waarom hij na een lange tijd weggaat bij Primera: “Na 21 jaar komt er een nieuw avontuur op mijn pad als ceo bij Fashioncheque, waar ik aan de slag ga met de uitbouw van het productportfolio voor de Benelux en de rest van Europa.” Van Doorn kijkt optimistisch terug naar zijn tijd bij de coöperatie en zijn opvolger. “Met onze ondernemers en een zeer gewaardeerd team van collega’s, kijk ik terug op een bijzonder mooie en leerzame samenwerking met fantastische resultaten. Vol vertrouwen geef ik het stokje over aan Christel Teeuwen. Een topper uit eigen opleiding, waarbij onze organisatie in uitstekende handen is.”

Test
Primera test momenteel met uitbreiding van cadeauzoetwaren en frisdrank. Er wordt flink ingezet op het assortiment cadeau-artikelen, onder andere op het gebied van zoetwaren. Fabrikanten worden uitgenodigd na te denken over nieuwe concepten.

Bron: Levensmiddelenkrant