Pizza’s en Spar Lokaal nieuw in shop

100ste Spar Express bij Esso De Buunderkamp

EDE - Een uitbreiding van het bakery-assortiment met pizza’s en een verblijfruimte met tafels, zitjes en stopcontacten onder de naam Spar Lokaal. Dit zijn de nieuwe elementen van de 100ste Spar Express-vestiging, die haar deuren heeft geopend bij Esso De Buunderkamp aan de A12 in Ede.

Dit vertelt Edith Appels, directeur Financiën & Operatie van SparNederland tijdens de feestelijke opening van deze Spar Express. Zij kondigt tevens aan dat eind november, begin december van dit jaar in totaal 130 Spar Express-locaties moeten zijn geopend bij tankstations van Texaco en Esso. Bij de start van de uitrol van deze formule was het streven nog om 130 locaties te openen. Volgens Appels zijn de extra geplande winkels te danken aan de goede samenwerking tussen Spar en de EG Group, het moederbedrijf van Texaco en Esso.

Spar Bakery
Erwin Janssen, manager operations van Spar Express, benadrukt dat Esso De Buunderkamp de allereerste winkel heeft met een Spar Lokaal. “Spar is een lunchroomconcept, dat tot nog toe alleen te zien was in de Spar-buurtwinkel in Heelsum. Bij succes is het de bedoeling dat meer Express-locaties deze module krijgen. Het tankstation in Ede heeft ook een Spar Bakery. Deze bakery biedt een uitgebreide keuze met onder andere versbelegde broodjes, verse smoothies, yoghurt, koeken en broodsnacks, bake-off broodjes en brood van de ambachtelijke bakker. Aan dit assortiment zijn onlangs ook verse pizza’s en pancakes toegevoegd.”