Binnen negentig minuten boodschappen op locatie bezorgd

Carrefour breidt ShipTo verder uit

EVERE - Carrefour heeft het bezorggebied van ShipTo verder uitgebreid. De in 2018 gelanceerde service waarbij bestelde boodschappen met elektrische bakfietsen worden bezorgd op locatie, is nu mogelijk voor alle inwoners van Brussel.

Klanten van Carrefour kunnen in de ShipTo-app hun boodschappen bestellen en die laten bezorgen aan huis, op kantoor of in de sportzaal. De formule breidt niet alleen het bezorggebied uit, maar er zijn ook meer leveringsmomenten toegevoegd. Eerder konden klanten op maandag tot en met zaterdag tussen 10 en 20 uur de boodschappen bestellen. Deze worden binnen 90 minuten geleverd. Sinds 14 februari is het ook mogelijk om bestellingen op zondag te plaatsen. Koeriers komen de boodschappen dan tussen de gebruikelijke tijden op locatie brengen. Carrefour is naar eigen zeggen de eerste en enige retailer die op dit moment de dienst kan verzekeren. 

Promoties
Eerder deze maand kreeg de app al een metamorfose. De nieuwe versie biedt een meer intuïtieve interface volgens de formule en daarnaast worden alle promoties uit de winkels weergegeven.

Bron: Levensmiddelenkrant