Fabrikanten

Cfo John Morssink vertrekt bij Vion

BOXTEL - John Morssink, de financiële topman van Vion, verlaat het bedrijf per 1 september. Hij vervolgt zijn loopbaan als cfo bij Zeeman textielSupers.

Juan Kort |

Morssink werkte de afgelopen vijf jaar voor het bedrijf waarvan de laatste drie jaar als cfo, en daarvoor als finance director van de Business Unit Pork. “John heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwe strategische koers van ons bedrijf waarbij korte ketens en duurzaamheid een belangrijk onderdeel vormen,” aldus ceo Ronald Lotgerink. Vion maakt later bekend wie de opvolger van Morssink wordt.

Raad van Commissarissen
Bij het internationale foodbedrijf trad Cis Van Doninck per 1 juni toe tot de Raad van Commissarissen (RvC). Doninck was tot 1 januari dit jaar chief financial officer (cfo) bij Food Ingredients & Bioindustrial, onderdeel van het Cargill concern, een van de grootste landbouw en voedselbedrijven in de wereld. Per 1 juni 2021 bestaat de RvC van de fabrikant uit: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vicevoorzitter), Marieke Bax, Martine Snels, Peter Broeckx en Cis Van Doninck.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

naamloos.png