Colruyt lanceert formule voor zakelijke markt

SCHAARBEEK – Colruyt opent 17 juni een nieuwe winkelformule gericht op de zakelijke markt. De winkel, Colruyt Professional Meiser, verkoopt onder andere aan horeca, nachtwinkels, scholen en sportverenigingen. Met de eerste winkel wil Colruyt testen hoe groot de vraag naar de formule is.

De formule heeft met lange openingstijden, brede gangen en platte winkelkarren het karakter van een groothandel. Professionals kunnen naast reguliere aanbiedingen gebruik maken van exclusieve voordelen. Toegang tot de winkel wordt sowieso uitsluitend verstrekt aan klanten met een Colruyt Professional Plus-kaart. Om ook voor particuliere klanten service te kunnen bieden, wordt op dezelfde locatie een gewone supermarkt geopend.

Succes
Regiodirecteur André Giglio licht toe: “In Brussel is onze omzet van deze doelgroep bijna het dubbele ten opzichte van andere regio’s. Het spreekt voor zich dat we hen een winkelformule aanbieden die beter inspeelt op hun behoeften.” Mocht de nieuwe winkelformule een succes blijken, wil Colruyt in de toekomst verder uitbreiden in de regio Brussel.

Bron: Levensmiddelenkrant