Delhaize Wondelgem modernste van Vlaanderen

WONDELGEM – De vernieuwde winkel, die in drie weken tijd volledig werd gerenoveerd, legt de focus nu op convenience, inspiratie en innovatie. Zo is er een sushistand geïnstalleerd, zijn er herbruikbare katoenen zakken voor de afdeling groente & fruit en is er een ingekort winkelparcours voor klanten die efficiënter boodschappen willen doen.

“Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaizesupermarkt Wondelgem”, aldus supermarktdirecteur Sandy De Nutte.

Overzicht
Centraal in de gerenoveerde supermarkt staan de versafdelingen, waaronder zich een ‘beenhouwerij’ bevindt met bediening. Ook worden er vers bereide maaltijden verkocht. ‘Radicaal veranderd’ is de manier waarop de producten worden gepresenteerd: op lage meubels, waardoor men een goed overzicht krijgt over de versafdelingen. Daarnaast is het (biologische) assortiment vergroot en worden de categorieën koffie en chocolade samen gepresenteerd, inde buurt van de wijn.

Convenience
Klanten kunnen nu kiezen voor een verkorte winkelervaring, bijvoorbeeld wanneer zij alleen op zoek zijn naar een snelle maaltijdoplossing. Daarvoor is er de Salad Bar, met vers gesneden fruit, verse fruitsappen en gekoelde dranken, belegde broodjes, soepen en salades.

Bron: Levensmiddelenkrant