Hema opent paasei pop-up shop | Levensmiddelenkrant

Hema opent paasei pop-up shop

AMSTERDAM- Hema heeft voor het eerst een paasei pop-up shop geopend. In de winkel zijn meer dan duizenden paaseitjes te verkrijgen in 18 smaken.

De paasei pop-up shop is gehuld in een discodip thema. Dat is een ode aan één van de nieuwe smaken paaseitjes: discodip. Klanten kunnen zich in de paasei pop-up shop tegoed doen aan alle smaken paaseitjes, een selectie favorieten scheppen uit de paasei tubes die langs de wanden naar beneden komen. “We willen graag dat onze klanten zich weer even kunnen voelen als een kind in een snoepwinkel. Vandaar dat alles te proeven is én we een ballenbak hebben waar iedereen, van jong tot oud, een duik in kan nemen”, aldus HEMA PR manager Marry Jansen- Kin. Naast de drie nieuwe smaken (discodip, tompouce en koffie-crisp) zijn ook de al bestaande smaken te verkrijgen. Het gaat dan om caramel zeezout, crispy melkvulling, praliné, kokos en adovcaat.

De Hema paasei pop-up shop bevindt zich in de Runstraat 25 in Amsterdam en is van 9 maart tot en met 1 april elke dag geopend.

Bron: Levensmiddelenkrant