Hema sleept twee awards in de wacht

AMSTERDAM – Hema heeft twee International Salute to Excellence Awards in de wacht gesleept, dit jaar voor de rode huiswijn. De formule kreeg de “Best Value” en “Best Quality” awards uitgereikt tijdens de “World of Private Label” International Trade Show in de RAI in Amsterdam.

Daarnaast ontving Hema een “Best Quality” award voor de witte Roussanne Pays d’Oc IGP 2014 (in cadeauverpakking). Maar liefst 350 private label wijnen van 40 retailers wereldwijd deden mee om een felbegeerde Salute to Excellence Award in de wacht te slepen. De winnaars werden aangewezen door een internationale jury bestaande uit Masters of Wine, wijnschrijvers, sommeliers en retail experts. De winnende rode huiswijn is afkomstig uit het noordoosten van Spanje. Een wijn met aroma’s van zoete cassis en bosbessen, zacht en ongecompliceerd, gemaakt van de druiven Garnacha, Tempranillo en Mazuelo. Deze huiswijn is verkrijgbaar voor €3,00 per fles in alle HEMA filialen die een wijnschap hebben.

“Wij zijn heel erg blij met het, wederom, winnen van deze internationale award. Vorig jaar al de witte huiswijn en nu de rode. We zien het als een kroon op ons dagelijks werk waarin we continu bezig zijn om de beste kwaliteitswijnen voor een mooie Hema prijs te zoeken”, aldus Alexandra van Pouderoyen, categoriemanager wijnen en food houdbaar.
Bron: Levensmiddelenkrant